Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Τυρόψωμο

 1 κούπα χλιαρό νερό,1 φακελάκι μαγια ξερή,μισό φλυτζανακι του καφέ ελαιόλαδο, ,250 γραμμάρια φέτα,100 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,1 κουταλάκι κοφτό ζάχαρη,αλεύρι όσο σηκώσει.

Τρίβετε τη φέτα  με το χέρι σε κομματακια και την ανακατευέτε με το κεφαλοτύρι.
 Ρίχνετε σε μια λεκανίτσα το νερό ,το αλάτι, τη ζάχαρη και τη μαγιά.Τα ανακατεύετε καλά να λιώσουν και ρίχνετε λίγο λίγο το αλεύρι  και ζυμώνετε να γίνουν μια ζύμη ούτε σφιχτή ούτε μαλακή,να μην κολλάει στα χέρια.
 Το αφήνετε να φουσκώσει,αν δε θέλετε να περιμένετε  πολύ το βάζετε στο φούρνο  σκεπασμένο με μια πετσέτα και τον ανάβετε στους 40 βαθμούς Κελσίου.
 Το αφήνετε μέχρι να ανέβει στη λεκάνη.Τρίβετε τη φέτα και την ανακατεύετε με το κεφαλοτύρι.Βάζετε το ζυμάρι σε ένα ταψί(εγώ έχω ένα αντικολλητικό).Ρίχνετε τα τυριά και το λάδι.
Τα ζυμώνετε όλα μαζί μέσα στο ταψί και τα στρώνετε καλά να πιάσουν όλο το ταψί.Τα βάζετε στο φούρνο και ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.Τρώγεται πιο καλά ζεστό αλλά και κρύο δεν πάει πίσω.Ταιριάζει με μπύρα αλλά και με το απογευματινό καφεδάκι.             ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Εχω νέα......

 Αγαπητή μπλογκογειτονιά, έχω νέα να σας πω.Θα θυμόσαστε βέβαια την ατίθαση καρπουζιά μου.Ε συνεχίζει τις δραστηριότητές της.Αφού βέβαια μεγάλωσε κι άλλο και έχει βγεί έξω από τον κήπο,νομίζω ότι έχει βλέψεις να καταλάβει όλη την αυλή.Τι να πω;Σήμερα ανακάλυψα ότι τη μέρα που επισκέφθηκε τις φραουλιές τους άφησε και ένα δώρο.Ένα από τα καρπούζια της.Μάλλον το ξανασκέφτηκε ότι κρεμαστό καρπούζι δε γίνεται και αποφάσισε να το ακουμπήσει κάπου.Τώρα οι καυμένες οι φραουλιές που δε ρωτήθηκαν είναι σε πολύ δύσκολη θέση.Γιατί δε φτάνει που ξεσπιτώθηκαν την Πρωτομαγιά μετά από μια βόλτα μου στο βουνό,και από βουνίσιες αναγκάστηκαν να μείνουν στην πόλη,φορτώθηκαν και τα καλά της ατίθασης καρπουζιάς.Αχ τι να πει κανείς;Βέβαια αυτή γαλαντόμα ήθελε να φανεί.Τι, να πάει επίσκεψη και να μην αφήσει το κατιτίς  της;Αλλά εκεί είναι στριμωγμένα τα πράγματα.Άντε να δω πως θα μεγαλώσει το καρπούζι μέσα στη ζαρντινιέρα.Αυτά και έπεται συνέχεια της ζαβολιάρας καρπουζιάς...

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Ψάρι στο γκρίλ

                                                                                  Ψάρια(τσιπούρες,χιόνες, γοφάρια,λαβράκια και γενικά ψάρι που γίνεται ψητό),1 πιπεριά πράσινη,1 κρεμμύδι,2 λεμόνια,μαϊντανό,πιπέρι μαύρο και κόκκινο,1 ποτηράκι λάδι,αλάτι ,1 καρότο.
Πλένετε ,καθαρίζετε και ρίχνετε το κόκκινο πιπέρι πάνω και μέσα στα ψάρια.Τα αφήνετε στο ψυγείο καμιά ώρα(παίρνουν ωραία γεύση από το πιπέρι),
 'Οταν είναι να τα ψήσετε κόβετε μακρόστενα κομμάτια τη πιπεριά και το καρότο και τα βάζετε στην κοιλιά του κάθε ψαριού μαζί με ένα κλαράκι μαϊντανό.Το αλάτι το βάζετε στα βράγχια του κάθε ψαριού και τα κλείνετε με μια φέτα λεμόνι.Ρίχνετε από πάνω και λίγο λάδι.Μέσα στο ταψί που θα τα ψήσετε βάζετε και ένα κλαράκι δενδρολίβανου,αν δεν έχετε βάζετε ξερό.






 Τώρα θα σας δείξω και ένα λαδολέμονο λίγο πιο αρωματικό από το συνηθισμένο. Κόβετε ένα κρεμμύδι (πιο καλά θα ήταν να έχετε φρέσκο κρεμμυδάκι)σε κυβάκια,λίγη πράσινη πιπεριά και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.Στίβετε τα λεμόνια και όλα μαζί τα βάζετε στο σέικερ,ρίχνετε και το λάδι.Τα χτυπάτε όλα μαζί. Μπορείτε ακόμη να το φτιάξετε και λίγο διαφορετικό,να βάλετε σκόρδο μια σκελίδα πιπέρι κοκκινο και ρίγανη,εξαρτάται ποιές γεύσεις σας πάνε καλύτερα.




 Για σαλάτα ετοίμασα πιπεριές με λαδόξιδο.Κόβετε στη μέση τις πιπεριές κατά μήκος και τις βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό αλατισμένο.Τις βράζετε περίπου 10 λεπτά.Τις κατεβάζετε και αφού  πετάξετε το νερό τις κόβετε κομμάτια.Βάζετε λάδι ,ξύδι και μια σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φετάκια.Είναι πολύ εύκολη σαλάτα και πάει πολύ ωραία με τα ψάρια.      ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!    







Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Για τα φυτά σας....

Σήμερα θα ήθελα να σας πω μερικά κολπάκια για τα φυτά σας.
Τα έμαθα κι εγώ ασχολούμενη τόσα χρόνια με τα φυτά και ακούγοντας και ρωτώντας.
Εξάλλου ρωτώντας πας στην πόλη.Έτσι δε λένε;

1) Θέλετε να δείτε τα φυτά του εσωτερικού χώρου σας να έχουν φύλλωμα γυαλιστερό; Γεμίστε ένα ψεκαστήρι με μπύρα και ραντίστε τα,θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

2)Θέλετε να τα δείτε να μεγαλώνουν γρήγορα;Βάλτε στη γλάστρα και κοντά στη ρίζα ένα χάπι αντισυλληπτικό μία φορά το μήνα.Θα δείτε μεγάλη διαφορά στην ανάπτυξη τους.Πρώτη φορά μου το είπε μια φίλη,όταν άκουσα γέλασα αλλά μετά χαμογελούσα όσο έβλεπα τα φυτά μου να μεγαλώνουν.

3)Το κατακάθι του Ελληνικού καφέ σας μην το πετάτε στο νεροχύτη,ρίξτε το στις γλάστρες σας.Κάνει πολύ καλό στα λουλούδια.

4)Θέλετε να δείτε τη γαρδένια σας ολάνθιστη;Όταν καθαρίζετε ψάρια(σαρδέλες) μην πετάτε τα εντόσθια και τα κεφάλια.Θάψτε μερικά από αυτά στο χώμα της γλάστρας.Επίσης κάποιο σκουριασμένο μεταλλικό αντικείμενο η συρματάκι ψιλό κουζίνας.

5)Για να ξέρετε πότε τα φυτά σας θέλουν πότισμα σκάβετε λίγο το χώμα της γλάστρας με το δάχτυλό σας.Αν είναι υγρό αντέχει ακόμη το φυτό σας,σκεφθείτε ότι ούτε κι εσείς πίνετε νερό αν δε διψάτε.Μόνο αν είναι στεγνό λοιπόν το χώμα της γλάστρας την ποτίζετε.

6)Αν έχετε φυτό πόθο στο σπίτι σας βάλτε τη γλάστρα απέναντι από ένα καθρέφτη,είναι μάλλον φιλάρεσκο και του αρέσει να καθρεφτίζεται.Επίσης λένε ότι τα φυτά μεγαλώνουν σε σπίτια που οι άνθρωποι που μένουν μέσα μιλάνε πολύ,τους αρέσει να ακούνε ήχους.Εγώ το πιστεύω.Κάθε ον που έχει ζωή  έχει και αντίληψη.

7)Αν δείτε τις αγαπημένες σας τριανταφυλλιές γεμάτες μελίγκρα θα σας δώσει τη λύση ένα τασάκι γόπες,ναι καλά διαβάσατε.Τις βάζετε σε ένα δοχείο και το γεμίζετε νερό.Το αφήνετε μια μέρα και αφού βγάλετε τις γόπες με αυτό το υγρό ραντίζετε τις τριανταφυλλιές. Οι μελίγκρες εξαφανίζονται.Το ίδιο καλό αποτέλεσμα έχετε αν κάνετε ένα μείγμα με νερό οινόπνευμα και λίγο υγρό για πιάτα.

8)Ανάμεσα στις μελιτζανιές σας φυτέψτε βασιλικούς.Οι μελιτζάνες σας θα είναι πιο γλυκιές και τα φυτά δε θα προσβληθούν από ζωύφια.

9)Κοντά στις καρπουζιές μη σπείρετε ποτέ κολοκυθιές γιατί τα καρπούζια θα έχουν μέσα νεύρα και η σάρκα τους γίνεται σκληρή άγλυκη και άνοστη. Κοντά στις πιπεριές που δεν καίνε αν φυτέψετε πιπεριές που βγάζουν καυτερές πιπεριές γονιμοποιώντας τες οι μέλισσες όλες οι πιπεριές θα βγουν καυτερές.

10)Αν δείτε τις τριανταφυλλιές σας να ασπρίζουν τα φύλλα τους και να είναι σα να έχουν στάχτη επάνω ραντίστε τις με γάλα,η κάντε ένα μείγμα που έχει απορρυπαντικό με βάση το σαπούνι ,νερό και ξύδι,είναι το ίδιο καλό.

11)Αν θέλετε να αφήσουν ήσυχα τα φυτά σας τα σαλιγκάρια,ειδικά τα μαρούλια γεμίστε μικρά κυπελάκια με μπύρα,θα την προτιμήσουν και πηγαίνοντας να πιούν δεν ξαναβγαίνουν έξω οπότε δε θα φάνε και τα τρυφερά φύλλα από τα φυτά σας.

Αυτά είχα για σήμερα να σας πω....Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα,όπως φάνηκαν και σε μένα,και είπα και άλλη φορά ότι εξειδικευμένες γνώσεις δεν έχω ,απλά αγαπώ πολύ τα φυτά και ασχολούμαι μαζί τους....

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Γεμιστά με ρύζι και λαχανικά

 12 πιπεριές,3 καρότα,1 κουτάκι μικρό μανιτάρια κονσέρβα,1 κρεμμύδι,2 σκελίδες σκόρδο,2 κολοκυθάκια,1 μελιτζάνα,μαϊντανό,αλάτι πιπέρι,1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι,1,5 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο,1 ποτήρι κρασιού νερό,2 ντομάτες ,4 πατάτες.
                                                                                                                                                      Πλένετε  τις πιπεριές και αδειάζετε τους σπόρους.Κόβετε στο τηγάνι το κρεμμύδι,ρίχνετε τα μανιτάρια,το ένα καρώτο τριμμένο,το ένα κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους,τη μελιτζάνα κι αυτή το ίδιο,το μαϊντανό ,το σκόρδο,το αλάτι ,το πιπέρι και το μισό λάδι και τα αφήνετε να μαραθούν λίγο.Ρίχνετε το ρύζι,το ανακατεύετε να ενωθεί κι αυτό στο τηγάνι με τα άλλα υλικά και τελευταία ρίχνετε τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια κι αυτή.
                                                                            Το κατεβάζετε από το μάτι και γεμίζετε με αυτό το μείγμα τις πιπεριές.Καθαρίζετε και κόβετε τα λαχανικά που μείναν(τις πατάτες ,τα καρότα,το κολοκυθάκι) στη μέση και τα βάζετε μαζί με τις πιπεριές που γεμίσατε στο ταψί.Τα βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου με σκεπασμένο το ταψί με αλουμινόχαρτο,αφού ρίξετε και το νερό.
Το ψήνετε έτσι για μια ώρα.Ξεσκεπάζετε το ταψί και αφήνετε να ροδοκοκκινίσουν τα λαχανικά,για κανένα μισάωρο ακόμη,η μέχρι εσείς να δείτε να γίνονται όπως σας αρέσουν. Ταιριάζουν πολύ με φέτα.                           
                                                                        ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Τα κατα τύχην και ατίθασα



Σήμερα θα ήθελα να σας δείξω τα κατά τύχην φυτά της αυλής μου.Θα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό;Έτσι τα λέω εγώ,γιατί αποφάσισαν να εγκατασταθούν αυτοβούλως στην αυλή μου και συν τις άλλοις είναι και ατίθασα,χαχαχαχαχα. Ας τα πάρουμε όμως καλύτερα με τη σειρά με πρώτη και καλύτερη μια καρπουζιά.Ξεπρόβαλε μια μέρα στο παρτέρι και μου θύμισε ότι πριν κάποιες μέρες είχαμε φάει καρπούζι και πετάξαμε μερικά σποράκια στον κήπο.                  




Λοιπόν μεγάλωσε μέχρι να πείς κύμινο.Και είναι και πολύ κοινωνική, στην αρχή αγκάλιασε μια τριανταφυλλιά μικρούλα.


Μετά σκαρφάλωσε να δει τι κάνουν οι φράουλες εκεί ψηλά
 Πλησίασε να μυρίσει το άρωμα του δενδρολίβανου.




















Άνθισε .

Έβγαλε το πρώτο καρπουζάκι ,αλλά εκεί ψηλά που είναι απορώ πως θα μεγαλώσει .Καρπούζι κρεμαστό πρώτη φορά βλέπω.










Βγήκε έξω,χάζεψε το δρόμο και γενικά είναι πολύ δραστήρια.
 Για αυτό τον όμορφο Ηλίανθο την ευθύνη φέρει η καρδερίνα που έχουμε στο κλουβί.Ένα μικρό σποράκι έπεσε και νάτος μας ήρθε καμαρωτός καμαρωτός.
 Αυτός είναι σοβαρός,ανοίγει τα πέταλα του στον Ήλιο και στέκεται εκεί ακίνητος λες και συναγωνίζεται τον πραγματικό Ήλιο.
 Για αυτήν  εδώ τη γλιστρίδα ευθύνη έχει μάλλον ο αέρας.Η γλάστρα φιλοξενούσε μια γαρδένια που αποφάσισε να μας εγκαταλείψει και τη θέση της πήρε η γλιστρίδα.Μμμμ!!!! Θα μου φανεί χρήσιμη σε μια ωραία δροσερή σαλάτα με γιαούρτι που κάνω.









  Η μανταρινιά αυτή εγκαταστάθηκε με τον ίδιο τρόπο και ξαφνικά σαν τους προηγούμενους "φίλους μου".Είναι 3 χρονών ,μην τη βλέπετε έτσι τόσο μικρή,μάλλον άγρια θα είναι η νάνος,από κάποια που είχα πιο παλιά.Θα δείξει.Για την ώρα μ αρέσει έτσι πράσινη και γυαλιστερή που είναι.






 Και σειρά έχουν τα ατίθασα,με πρώτες και καλύτερες δυο αγγουριές που αποφάσισα να φυτέψω ανάμεσα στις τριανταφυλλιές μου.Μπορεί να με αντάμειψαν πλουσιοπάροχα ( τα αγγουράκια είναι σοδειά μιας μέρας)αλλά βρήκαν το μπελά τους οι καημενες οι τριανταφυλλιές,γιατί σκαρφάλωσαν πάνω τους και η κληματαριά που ήταν παραδίπλα ,η οποία έπιασε άλλο δρόμο.Προς  το κάγκελο και μετά ανηφόρισε προς το αγιόκλημα.


Μετά έχω τη γλυσίνια,ήταν κάποτε τεράστια αλλά αποφάσισα να την κόψω γιατί είχε παραμεγαλώσει.Τώρα προσπαθεί να ξαναμεγαλώσει και ενοχλεί  και τη διπλανή μπουκαμβίλια και σέρνεται και στα σκαλιά.Την κοβω αλλά αυτή εκεί ,πείσμα και γινάτι.


 Επόμενη η τριανταφυλλιά με τα μικρά ροζ τριανταφυλλάκια. Όσο την κλαδεύω τόσο αυτή απλώνει εδώ κι εκεί,Μέχρι έξω στο δρόμο βγήκε και ενοχλεί αυτούς που περπατάνε στο πεζοδρόμιο.





Α ναι και ένα τελευταίο ξεχασμένο. Δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται,βγάζει πορτοκαλί  ωραία λουλούδια σε σχήμα χωνάκι.Αποφάσισα να το κόψω γιατί μου έπιανε μεγάλο χώρο,αυτό όμως πήρε δικές του αποφάσεις και έχει βγει και έξω από την αυλή να τις πει μάλλον κάπου.Αυτά ήταν  τα κατά τύχειν και ατίθασα φυτά μου,που όμως τα αγαπώ πολύ.Όπως και όλα τα φυτά και άνθη μου άλλωστε

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Κατσίκι με πατάτες

1 μπούτι  κατσικίσιο,1,5 κιλό μικρές πατάτες,1 μελιτζάνα,αλάτι πιπέρι,ρίγανη,1 ποτηράκι του κρασιού  ελαιόλαδο,2 λεμόνια,1 πορτοκάλι,1κουταλιά μέλι,1 κουταλάκι τσαγιού μουστάρδα.
Πλένετε καλά το κατσίκι και το βάζετε στη γάστρα με το αλάτι πιπέρι και τη ρίγανη.Καθαρίζετε τη μελιτζάνα και την κόβετε κατά μήκος στα τέσσερα και αφού της ρίξετε λίγο αλάτι την αφήνετε να βγάλει την πικρίλα της.Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε κατά μήκος στη μέση.Τις βάζετε στη γάστρα γύρω από το κρέας.Βάζετε και τη μελιτζάνα.Κάνετε  ένα μείγμα με το χυμό από τα λεμόνια,το πορτοκάλι,το μέλι ,τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο ,τα χτυπάτε καλά να ενωθούν μεταξύ τους και με αυτό το μείγμα περιχύνετε το φαγητό και το βάζετε στο φούρνο.Στην αρχή στους 200 βαθμούς Κελσίου και μετά το κατεβάζετε στους 180.Το ψήνετε περίπου 2,5 ώρες η και λίγο πιο πάνω ανάλογα πόσο μεγάλο είναι το μπούτι. Το συνοδεύετε με ότι σαλάτα σας αρέσει και με κρασί κόκκινο.                                                                              ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Μυδοπίλαφο

Μισό κιλό μύδια κατεψυγμένα η φρέσκα ,μόνο την ψίχα( πιο εμφανίσιμο είναι να έχει και μύδια με κέλυφος μέσα αλλά εγώ δεν τα χρησιμοποιώ,το φτιάχνω μόνο με την ψίχα)1 κρεμμύδι μέτριο,άνηθο,(λιγότερο από μισό ματσάκι)αλάτι ,πιπέρι μαύρο μισό λεμόνι,λίγο άσπρο κρασί,1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι,(εγώ βάζω καρολίνα),2 φλυτζάνια τσαγιού νερό.                




Πλένετε καλά τα μύδια και καθαρίζετε ένα φύκι που έχουν κολλημένο πάνω τους.(είναι ένα πράσινο  χορταράκι και το τραβάτε να φύγει)Τα βάζετε στην κατσαρόλα, μαζί με το κρεμμύδι που το έχετε λιώσει στο μπλεντεράκι,τον άνηθο ,το αλάτι το πιπέρι το λάδι και τα αφήνετε να πάρουν μερικές βράσεις.Ρίχνετε το χυμό από το λεμόνι και το κρασί.Αφού βράσουν ακόμη λίγο ρίχνετε και το ρύζι και στο τέλος το νερό.Σκεπάζετε την κατσαρόλα και την αφήνετε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 15 περίπου λεπτά.                                                                                                                                         Το σβήνετε και το σερβίρετε για ουζομεζέ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε μια χαρά να το φάτε σαν κύριο πιάτο με μια σαλάτα...ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Βιαστικά συμπεράσματα


Μια μέρα εκεί που καθόμουν και  είχα βάλει και τα παιδιά να φάνε άκουσα ομιλίες στην πίσω αυλή,"Μπα λέω ,ήρθε κάποιος στο διπλανό άδειο σπίτι;"Είχα καινούρια γειτόνισσα,με παιδάκια κι αυτή ,αλλά πω πω φαινόταν αριστοκράτισσα."Χάθηκε ο κόσμος είπα από μέσα μου να έρθει να μείνει μια σαν και εμάς;Άντε να βρεις άκρη με τους πλούσιους"Περνούσαν οι μέρες ,η ζωή συνεχιζόταν κι εγώ κάθε μέρα έλεγα."Να τώρα θα πάω να της πω,γεια σου γειτόνισσα ,έτσι να σπάσει ο πάγος.Φτάνω που λέτε και τι να δω;
 Άλλη μια "γαλαζοαίματη " με κοίταζε παράξενα,γύρισα πίσω συγγενής θα είναι σκέφτηκα ,φαίνεται κι αυτή φίνα.
Τι να πω κι εγώ που ήρθε προχτές η αδερφή μου με τον άντρα της και δε φτάνει που είχαν από εμφάνιση το χάλι τους μάλωσαν κιόλας πριν να φύγουν. Έλα όμως που εγώ ήθελα να πιάσω φιλίες;



 Ρώτησα τον άντρα μου τι να κάνω; Αλλά κι αυτός μόλις είχε έρθει από τη δουλειά και με τόση κούραση κοιμόταν όρθιος,΄"Άσε με ρε γυναίκα τι με ρωτάς;Εγώ θα σου πω;Μόνη σου κανόνισε τις παρέες σου".Άντε πάλι στα ίδια.Το πρωί ξύπνησα και  ήμουν αποφασισμένη να πάω να κάνω επίσκεψη εγώ.Όμως ενώ ετοιμαζόμουν είδα ότι έλειπε ένα από τα παιδιά ,με ζώσανε τα μαύρα φίδια.
 "Ωχ τι γίνεται τώρα;"Άρχισα να φωνάζω αλλά τίποτε,πήγα από εδώ ,έψαξα από εκεί ,πήρα τους δρόμους,τίποτε.Η ώρα περνούσε κι εγώ όλο και ανησυχούσα περισσότερο,και να φοβάμαι τώρα πια,Πέρασε κι άλλη ώρα κι ο φόβος έγινε τρόμος,δεν ήξερα τι να κάνω.Ετοιμάστηκα να κάνω άλλη μια γύρα φωνάζοντας.
Αλλά προς μεγάλη μου χαρά βλέπω τη γειτόνισσα με το παιδί μου να έρχονται,η χαρά μου ήταν απερίγραπτη,"Τον βρήκα μου λέει λίγο μακριά,είχε μπερδευτεί.Φοβόταν να έρθει μην τον μαλώσεις και τον κράτησα για λίγο παρέα με τα παιδιά μου.Καιρό τώρα ήθελα να γνωριστούμε αλλά δίσταζα."Πω πω σκέφτηκα ακριβώς τα ίδια συναισθήματα.Καθίσαμε αρκετή ώρα και τα παιδιά παίζανε όλα μαζί μια χαρά.

 Αποφασίσαμε ότι θα γινόταν αυτό κάθε μέρα.Το βράδυ που έβαλα για ύπνο τα παιδιά σκεφτόμουν  ότι όταν κάποια είναι μανούλα αγαπάει εξίσου όλα τα παιδιά,αποφάσισα ακόμη να μην κρίνω τους άλλους από την εξωτερική εμφάνιση,να μη βγάζω βιαστικά συμπεράσματα  και όταν θέλω να πλησιάσω κάποιον να κάνω εγώ το πρώτο βήμα.Αχ , ας κοιμηθώ τώρα ,αύριο με περιμένει  πάλι μια κουραστική μέρα με τρία παιδιά αλλά θα πιω και καφέ με την καινούρια μου φιλενάδα,τι ωραια!!!!!!!!!                              (Αφού ειδα ότι σας μπέρδεψα όλους σας λέω ότι η ιστορία είναι φανταστική ,είναι και καλά γατοιστορία ,μάλλον δεν την απέδωσα καλά ήθελα να δείξω ότι μπορεί να μας τύχει αυτό στη ζωή  ζητώ συγγνώμη απο όλους σας,φιλιά)